Selasa, 06 November 2012

LIRIK LAGU PERAHU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto


Galo praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

 

 

SUMBER : http://ria10141.blogspot.com

0 komentar:

Poskan Komentar

 

Blogroll

Free Guitar Flash Cursors at www.totallyfreecursors.com